Medisch adviseurs zonder specialistische kennis: oppassen!

Geachte heer De J,

Bijgaande bescheiden breng ik onder uw aandacht.

Mijn medisch adviseur, dr. Bonnet, orthopedisch chirurg, meldt na studie van de medische gegevens inclusief de door u aan geleverde röntgenfoto op dvd dat er een aantal “missers” zijn gemaakt door de behandelend medische sector en ook door dr. Jolles, keurend specialist in uw zaak.

Ik plan deze week nog overleg te hebben met mijn medisch adviseur dr. Bonnet, orthopedisch chirurg, waarna ik op de zaak terug kom en tevens zal reageren op de brief van Nationale-Nederlanden van 17 november 2018.

Ik ben verheugd uw medisch dossier door een “specialist” te hebben laten inzien, in casu dr. Bonnet, die voor mijn kantoor optreedt als medisch adviseur. Duidelijk wordt ook in uw dossier dat zowel de medisch adviseur van Nationele-Nederlanden (Medas) en de medisch adviseur van Bureau Pals niet de vereiste medische specialistische kennis hebben – het zijn “slechts” verzekeringsartsen zonder enige specialistisch ervaring – en dat moge blijken uit de opmerkingen/correcties die door Bonnet in uw zaak zijn gemaakt.

U hoort nader van mij.

Met vriendelijke groet,

Johannes de Bruin
ClaimZorg Letselschade

« « Vorige bericht:  Hoe procedeer je een slachtoffer kapot? | Volgende bericht:  Letselschade afdeling Achmea gecrasht » »