ClaimZorg Letselschade Haaglanden

Postbus 82018

2508 EA Den Haag

Bezoekadres: Schokkerweg 11 Den Haag

Spreekuur Letselschade

Elke week houden wij op ons kantoor een “Spreekuur Letselschade”. Onze juristen zullen dan vragen over letselschade beantwoorden.

Een slachtoffer van een ongeval, bijvoorbeeld een verkeersongeval of bedrijfsongeval, veroorzaakt door een derde kan bij ons een deskundig advies verkrijgen over de verhaalsmogelijkheden van zijn/haar zaak.

Ook wanneer het slachtoffer niet tevreden is over zijn huidige belangenbehartiger, kan hij/zij bij ons terecht voor een second opinion.

Het “Spreekuur Letselschade” is kosteloos en uit organisatorische overwegingen verzoeken wij de bezoeker voorafgaand een telefonische afspraak te maken.

Per telefoon

Wij zijn op werkdagen bereikbaar van 9:00 uur tot 17:00 uur. U kunt ons bereiken op onderstaande telefoonummers:  070-392.27.15  of  070-392.27.16

Via e-mail

Natuurlijk zijn wij ook per e-mail te bereiken. Een van onze letselschadespecialisten zal na binnenkomt van uw e-mail contact met u opnemen. Indien u wilt dat wij u bellen dient u tevens uw telefoonnummer toe te voegen.

Forum

Zoek naar uw antwoord in ons letselschadeforum. Indien uw antwoord er niet bij staat kunt u zelf een vraag stellen. Deze vraag wordt spoedig beantwoord door onze letselschadejuristen. Andere forumgebruikers kunnen uiteraard ook op uw vraag reageren.

Online letsel formulier

U kunt ook uw letselschadezaak online bij ons aanmelden. Via het letsel formulier kunt u de benodigde informatie aan ons verzenden, zodat wij direct voor u aan het werk kunnen gaan.