Harde verzekeraars pegels beter dan pot met pillen van de huisarts

Geachte mevrouw O (huisarts),

Op 17 april 2019 is in zeer harde onderhandelingen aan het einde daarvan een goed resultaat behaald voor uw patiënt en mijn cliënt mevrouw P.  De door u aangedragen patiëntenkaart zoals door mij in wat strakke bewoordingen was gevraagd (..) was daarbij dienstbaar.

Voor mij telt bij elke cliënt uitsluitend het te behalen resultaat zodat die verder kan met zijn/haar leven met een financiële genoegdoening die de dagelijkse financiële zorgen ontstaan door een ongeval wegneemt en daarbij verder medisch herstel niet meer in de weg staat. In dit niet onbelangrijk bijkomend effect help ik dus u en uw patiënt. Nogal eens hebben de bij de verzekeraar afgedwongen harde pegels een beter effect op het algemeen dagelijks levenspatroon van de cliënt dan een pot met pillen of maandenlange fysio zonder aanmerkelijk resultaat.

Het letselschadevak is een keiharde wereld – waar de doorgaans wat meer softe huisartsensector verre van verwijderd is – en slechts voor specialisten met een dikke huid weggelegd. Indien ik u wat te stevig heb benaderd hebt u bij dezen mijn excuses.

Met vriendelijke groet,

Johannes de Bruin
ClaimZorg Letselschade

Modify message

« « Vorige bericht:  (neuro) psycholoog Verdonck: anti slachtoffer en zeer pro verzekeraars | Volgende bericht:  IKEA schiet tekort bij valpartij klant met letselschade » »