Chaos dreigt bij Nationale-Nederlanden

Steeds meer duidelijk wordt dat de bovenlaag van Managers van Nationale-Nederlanden de overname van Delta Lloyd ernstig onderschat heeft. De helft van het Delta Lloyd personeel wenste niet mee te gaan naar Den Haag. Wel zijn alle dossiers naar Den Haag verplaatst. Nationale-Nederlanden gaat binnenkort alle dossiers van Reaal overnemen en wat wij horen van het personeel van Reaal is dat men in grote getale niet mee zal gaan naar Den Haag.

Ik constateer in alle letselschadedossiers bij ClaimZorg in behandeling waar Nationale-Nederlanden de wederpartij is dat de zaken maandenlang onbehandeld blijven door dossierbehandelaars en haar Medische Dienst.

Chaos dreigt dus en daar hebben slachtoffers van letselschade geen boodschap aan. Ik verwacht van Nationale-Nederlanden dat er zeer binnenkort adequate maatregelen worden getroffen voordat de publiciteit dan wel toezichthouder De Nederlandse Bank verzekeraar Nationale-Nederlanden inhaalt.

Johannes de Bruin

Directeur ClaimZorg

« « Vorige bericht:  De teloorgang van Nationale-Nederlanden | Volgende bericht:  Verzekeraars streven naar winstmaximalisatie, niet naar schadeloosstelling » »